pondělí 22. srpna 2016

Tretter’s – zeleninové chipsy a vepřové křupky

Recenze – výzva s portálem blogerky.cz




A teď se přihlásí ten, kdo nezná zeleninové Chipsy od Tretter’s? Myslím, že každý z nás o nich buď slyšel anebo o ně alespoň zavadil v regále. Pamatuji si, když byly uvedeny na trh, jak jsem si je koupila, protože se mi velmi líbil jejich obal. Ale to už je dlouho a Tretter’s od té doby výrazně rozšířil sortiment.

Ochutnejte řepu a celer, v nejrůznějších příchutích:

mořská sůl,
cheddar,
provensálské bylinky,
balsamiko.

Místo řepy si pak můžete dát mrkev a pastiňák s příchutí pepř a sůl.


Chipsy jsou ručně vyrobené s prémiovou kvalitou a hlavně bez lepku. Jsou tedy vhodné pro ty, co trpí intolerancí k lepku nebo mají přímo celiakii.
Zjišťovala jsem, jestli je pro běžného člověk lepek špatný nebo ne. Dozvěděla jsem se, že zhruba 80% lidí prý vůbec neví, že nesnášenlivostí k lepku trpí, což mě dohnalo k nastudování projevů nesnášenlivosti lepku a musím říct, že trpím všemi příznaky nesnášenlivosti lepku. Budu však omezovat lepek? Nejspíš ne, miluji pečivo, a pokud člověk celiakii nemá, beru ne-konzumaci lepku jako pouhý trend dnešní doby. Neobjevila jsem žádnou vědeckou studii, kde by byl lepek označen jako tělu škodlivý.

Jezte zeleninové chipsy, protože vám chutnají. Myslet si si že jsou dietnější nebo zdravější než běžné brambůrky by bylo hloupé. Kalorickou hodnotu mají jen nepatrně menší a lepek neobsahuje ani většina brambůrek.


Největší novinkou z řady Tretter’s jsou delikatesní vepřové křupky.


Ty mě velmi zaujaly, jelikož jsem o jejich existenci neměla ani páru a navíc „vepřové křupky“ vždyť to zní skvěle. Můžete si je dát ve dvou příchutích:


Vepřové se solí
Vepřové s křenem


Jsou opravdu vepřové, od nějakého pěkně tučného pašíka. Chutnají hodně sádlově a musím říct, že mými oblíbenci se nestaly. Ale věřím tomu, že těm, co mají rádi bůčky a tučný slaniny, těm budou možná chutnat.


A jaká je ta nejlepší příchuť Tretter’s chipsů?


Na portále blogerky.cz se rozběhla anketa, kde můžete hlasovat pro svoji oblíbenou příchuť (zde-odkaz) a zatím na plné čáře vede „Řepa a celer - Mořská sůl“.

Mě ale nejvíce zaujala úplně jiná kombinace a to „Mrkev s pastiňákem – sůl a pepř“. Mají nejvýraznější chuť.


A co Vy? Jakou příchuť máte nejraději? A pokud Jste zeleninové chipsy neměli tak jaké byste nejraději ochutnali?



Krásný zbytek večera přeji Vám všem,



Teress

5 komentářů:

  1. Já mám ráda řepu s celerem a mořskou solí :)

    Moje letní péče o rty

    OdpovědětVymazat
  2. Ja som mala raz cviklove a tie boli ok :)
    Pozyvam na luxusnu giveaway o setrnu kulmu ROWENTA a vyrobky DOVE :) tu: http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2016/09/obrovska-dove-rowenta-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  3. Mám ráda řepu s celerem, ty jsou moc dobrý, ale ty vepřový křupky mě teda ani dle názvu nezaujaly, to bych asi nedala :D :D není nad pravý český škvarky když už něco křupavého vepřového. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že pokud máš ráda škvarky, tak by ti ty vepřový chutnaly...já škvarky nejím, takže pro mě to není...

      Vymazat
  4. Dobrý den...je zda zmínka o vepřových křupkách...marně se sháním..poradíte kde se dají sehnat ? V Chomutově třeba NIKDE..kdysi jsem vozila z Německa...děkuji za info :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)