úterý 30. září 2014

Tiskátko na nehty (recenze)

Po tom, co jsem na několika blozích viděla, krásně potisknuté nehty, neodolala jsem a jedno tiskátko na nehty jsem si také pořídila. Tiskátko na nehty jsem si objednala z internetového obchodu postovnezdarma.cz, kde nakoupíte za pár korun a ještě neplatíte žádné poštovné. Řekla bych, že tam mají dost podobné věci jako na ebay, s tím, že ceny jsou skoro stejné a všechno je česky.



Celá tiskací sada na nehty obsahovala pět destiček s nejrůznějšími motivy, gumové oboustranné nanášedlo (z jedné strany větší plocha, z druhé strany menší), stěrku a podložku.



Vrhla jsem se na to s chutí a vervou, ale jak rychle jsem s potisknutím nehtů začala, tak rychle jsem i skončila. Opravdu to chce alespoň nějakou průpravu. Naštěstí je na youtube spoustu návodu „Jak na to“, bohužel jsem zjistila, že bez speciálního laku, to nepůjde. Naštěstí laky nejsou moc drahé a dají se sehnat od 30,- korun. K mému překvapení, jsem ale laky v obyčejných drogériích a parfumeriích nesehnala. A platit 60 korun poštovné za lak, který vyjde na třicet korun, se mi nechtělo.



Zkusila jsem všechny laky, od nejrůznějších značek, co mám doma a s žádným to nešlo. Takže pokud si razítko na nehty budete pořizovat, určitě si k němu pořiďte alespoň jeden razítkovací lak.



S razítkovací sadou jako takovou jsem velmi spokojená. Obsahuje velké množství motivů, takže si vybere určitě každý. Jediné, co bych vyměnila, je stěrka na lak, jelikož ta v sadě je celoplastová a trošku hrbolatá, což mi práci stěžuje. Ale vzhledem k tomu, že celá sada stála 225 korun, tak si stěrku klidně koupím za dvacku u Vietnamců a s celou sadou si určitě vystačím a ještě ušetřím.

Nevýhoda jako taková celkového razítkování je, že pokud jste levý, jako já, bude Vám chvíli trvat, než se do razítkování dostanete. Šikovnějším z Vás to půjde mnohem rychleji, a výsledek určitě stojí za to.


Máte doma také, nějakou sadu na razítkování? Nebo Vám na nehty stačí jen obyčejný lak. Anebo patříte k těm, co si raději zajdou na nehty k odborníkům?

Mějte se krásně,

Teress 

27 komentářů:

  1. Já doma žádné razítkovací sady nemám a jediné, co jsem kdy s nehty vytvářela byl ombré efekt pomocí houbiček:) No..a musím přiznat, že jsem levá jako šavle:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten jsem taky zkoušela a výsledek se mi moc líbil, jen to zabralo moc času :-/

      Vymazat
  2. Něco takového by se mi strašně hodilo! :)

    OdpovědětVymazat
  3. toto som zháňala dlho a nikde som to nevedela nájsť!

    OdpovědětVymazat
  4. Vzdycky se mi to na blozich libilo, ale nevedela jsem, ze je k tomu potreba specialni lak.

    OdpovědětVymazat
  5. Mě to teda taky většinou nešlo :(

    OdpovědětVymazat
  6. To je škoda že je k tomu potřeba speciální lak, ale i tak je to super věc :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Wau! Vyšlo ti to fakt nádherne! ♥

    OdpovědětVymazat
  8. To chci určitš zkusit :D jinak hezká recenze

    OdpovědětVymazat
  9. Vypadá to skvěle! Povedlo se ti to :))

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi pekne to vyzerá na nechtoch :)

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem ráda, když si zvládnu nanést světlounký lak a nezničit si ho dřív než zaschne :D Ale ty razítka vypadají skvěle, moje nejlepší kamarádka je do takových věcí blázen a umí s nehty opravdu divy, tak jí občas zneužívám :D

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá to fakt lehce, a pěkně :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skvělá věc, vypadá to i na docela snadné použití. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vždy som také chcela, jednoducho si s tým urobím super nechty =3

    OdpovědětVymazat
  15. o takomto niečom čítam po prvý krát a vyzerá to byť úžasne. :3 :))

    OdpovědětVymazat
  16. Super vecička :O :3 Krásne :3 :D

    OdpovědětVymazat
  17. vyzerá to veľmi pekne ! :) určite by som to rada skúsila :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)