pondělí 4. srpna 2014

TAG: Práskni na sebe nějakou tu špínu

Hezké pondělí Vám všem. Nebo alespoň hezčí než mám já. Jak se venku zatáhlo a začalo pršet, tak na mě nejspíš fouklo a jsem nemocná. Horší věc ale je, že mi dneska blbne internet, mám podezření, že mi odchází modem, takže i když jsem měla v plánu úplně jiný článek obávám se, že bych nenahrála (díky té super rychlosti internetu) fotky. Proto jsem se rozhodla dodělat resty a konečně udělat TAG, na který jsem byla nominovaná začátkem května! To znamená, že ho dělám tři měsíce! Velmi se stydím a kdybyste mě mohli vidět moji milí čtnáři, viděli byste jak se čevenám až za ušima. A ne, není to jen kvůli tomu, že jsem nemocná.
 
Na Tag mě nominovala Kriss z blogu milujemekosmetiku. Takže Kriss, moc díky ať se celý svět dozví o tom, jak jsem hrozná (všimněte si, že dělám, jako bych měla haldu čtenářů:-D).
 
Co Vám mám na sebe prásknout, o čem ještě nevíte? To je docela těžký, když sem píšu i to jak neumím jezdit vlakem (klik).
 
Kouřím

Jo, a je mi to jedno. Vůbec mě nevadí, že nekuřáci po mě blbě koukají, je mi jedno, že z krabiček na mě křičí, jak můžu mít rakovinu, jak můžu umřít, jak ohrožuji lidi ve svém okolí. Dokonce mi je I volný, že se cigarety pořád zdražují. A přestanu? Víte co, já nemám důvod. Myslím, že bych zvládla prestart kouřit, ale já prostě nechci. Jsem sobec.
Jediný co je fakt blbý je, když sem chci dát nějakou fotku z restaurace a musím v různých foto-programech odstraňovat ty krabičky a zapalovače. To mě fakt nebavi :-/
 
Jsem děsně závistivá

Závist je jedna z lidských emocí, spočívající v touze po něčem, co má někdo jiný, a snaze získat předmět této touhy, či druhého o to připravit, někdy i za cenu zavrženíhodných činů. (zdroj wikipedie) Tak tato definice drazí čtenáři, vystihuje přesně to, co jsem Vám o sobě chtěla napsat. Jen si zrovna teď nemůžu vzpomenout na žádný zavrženíhodný čin, ale určitě by se nějaký našel. Byla jsem taková vždycky. Dobrá zpráva ovšem je, že s postupem času, už umím závidět v duchu, takže se to moc neprojevuje. A taky už si můžu spoustu věcí sama koupit, tím se snižuje riziko toho, že bude následovat nějaký zavrženíhodný čin (to je opravdu krásné slovo :-D).
 
Na TAG bych ráda nominovala Al. (ty víš proč :-)) a Adrianku z blogu Something-Sometimes.
Děvčata doufám, že si TAG uděláte, přijdu se na něj k vám podívat :-).

A Vy čtenáři, co tvoříte můj svět, jaká je Vaše negativní vlastnost (nejste-li ovšem všichni dokonalí:-))?
 
Ne tolik mokrý zbytek dne
Vám přeje,
Teress
 
 
 
 
 
 

1 komentář:

  1. S tou závistí jsem se nějakou dobu potácela, ale přijde mi, že když člověk něco zažije, něco s ním otřese a nebo prostě jen vyzraje, tak mu dojde jak moc velké plýtvání energie to je:))

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)