pátek 15. ledna 2016

Lavera krém Basis Sensitiv

S BIO bambuckým máslem a BIO mandlemi




Modrou řadu od Lavery mám moc ráda díky její nádherné vůni. Všechny produkty z řady voní jako sladký citron. Už jsem měla krém na ruce, který svými vlastnostmi rozhodně nesplňoval moje požadavky na krémy na ruce, ale díky opojné vůni jsem mu leccos odpustila. Náhoda tomu chtěla a vyskytl se u mě další krém z modré řady, tentokrát krém určený na suchou pleť, ruce i tělo. Přesně to, co potřebuju na lednové mrazivé počasí.

Ale jaký je krém ve skutečnosti?


Obal je kovový, bytelný, vydrží, neodírá se.

Víčko je jen nasazovací, nešroubuje se, takže jsem měla strach, aby nepadalo, ale zdá se, že drží dobře. Vevnitř je kovový „celofán“, tak jako to mívá Nivea. Na místě kde je celofán je krém v pořádku, ale kde ho odtrhnete, tam začne osychat. Víčko zřejmě moc netěsní a propouští dovnitř vzduch.




Krém je velmi hutný a zdá se být i dost mastný.

Bohužel po rozetření se do pokožky vsákne a jeho mastnota se po chvíli ztratí. Za hodinu máte kůži zase suchou jako před nanesením. Bohužel nevidím žádný efekt v používání, spíše jsem si později připadala jako bych si ho vůbec nenanesla, i když bezprostředně po nanesení jsem měla kůži dost mastnou. Je úplně jedno jestli si ho nanesu na pleť nebo ruce, protože efekt má všude stejný.



Je to přesně takový krém, který bych použila na horách, když potřebuji udělat jen vrstvu krému na obličeji, ale žádné jiné účinky od něj nečekám.


Protože je hustší konzistence a trošku hůř se roztírá (zároveň se rychle vstřebává) nutí Vás nanášet krému víc než je zvykem, takže se rychle spotřebuje.

+
-
Vůně
Mizivé prospěšné účinky
Skladnost obalu
Rychlá spotřeba

Krém stojí kolem 160 korun za 150 ml a určitě si ho znovu nepořídím.



Máte nějaké zkušenosti se značkou Lavera?

Přeji Vám krásný víkend,

Teress

2 komentáře:

  1. Tenhle krém jsem měla tuším z Ladyboxu a nevím, nezaujal mě, ale ani mi nepřišlo, že by nějak extra vysušoval. Hydratace mi přišla tak akorát.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každé pleti sedne něco jiného. Ale shodneme se na tom, že si ho ani jedna z nás už nepořídí :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)