čtvrtek 17. dubna 2014

Proč je lepší být ženou

Krásný zelený čtvrtek všem. Než se všichni odebereme na to jedno zelený, mám tu pro Vás jeden oddechový článek.

Pořád si myslím, že jedna z nejlepších věcí, co se mi kdy stala je ta, že jsem se narodila jako žena. K tomuto poznatku mám nespočet důvodů :-). Uvedu Vám tady několik málo z nich.

1.      Můžeme si zabrat celé zrcadlo (trávíme u něho vice času).

2.      Můžeme si zabrat všechny okraje vany (máme toho prostě víc. Maska na vlasy, kondicionér, několik druhů šamponů, peeling na obličej, na tělo, na chodidla, různé čistící gely…všechno to potřebujeme a musíme si to přece někam dát).

3.      Můžeme si kupovat mnoho voňavých svíček a pálit je po celém bytě (jednou jsme holky a máme na to prostě právo. Jestli občas někde něco chytne, máme muže, aby to uhasil, alespoň si bude připadat užitečný :-)).


4.      Můžeme si kupovat mnoho laků na nehty, které si lakujeme na spousty roztodivných způsobů (chlapi to většinou nechápou, ale tolerují to).


5.      Můžeme utratit majlant za kosmetiku (a přitom se tvářit, že ji nutně potřebujeme).



6.      Rozhodujeme o vizuální stránce bytu (na muži je, aby nám přišrouboval a smontoval různý nábytek, natíral stěny…)

7.      Můžeme brečet u romantických filmů,
8.      můžeme brečet u komedií,
9.      můžeme brečet u reklam (jo, prostě dost brečíme).

10.  Můžeme se třepat u hororů (a nemusíme u toho dělat, že se nebojíme).

11.  Můžeme se dívat na stou reprízu seriálu Sexu ve městě (a ne, nikdo nám to nepřepne!)


Ale hlavně:
Jsme krásnější,
voňavější,
jemnější…

Jsme prostě ženy!!!

Určitě bych si vzpomněla na mnoho dalších věcí, proč je tak krásné být ženou, ale myslím, že všechny si je umíme představit. Ale pokud Vás napadá nějaká, která by určitě stála za zařazení do našeho nekonečného seznamu, určitě pište do komentářů.

A nakonec ještě jedna skvělá písnička:



Mějte se moc krásně
Teress


8 komentářů:

  1. Já splňuji jen body 1, 2 a 5, takže jsem asi napůl chlap. :D

    OdpovědětVymazat
  2. Občas mi přijde, že se od nás očekává, že budeme vždy perfektně nalíčené, učesané, navoňané, mít sladěné oblečení, perfektní postavu, budeme pořádkumilovné a vše budeme mít zorganizované...
    Jedinou výhodou toho, být žena vidím v tom, že jsme většinou omluveny od těžší fyzické práce :D. Jinak bych si to s pány velice ráda vyměnila, ať taky sakra jednou zjistí, co je to menstruace a že my nemůžeme za naše hormony během tohoto období :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Samozřejmě, že to má i negativní stránky, však článek na toto téma mám v plánu taky :-)

      Jinak s tou perfektní postavou je to podle mě ta nejblbější věc. Chlap, když má břicho, tak to nikdo moc neřeší, ale pokud se břiško dělá nám, jsme hned tlusté :-/

      Vymazat
  3. Ahoj, tak některé věci jsou výstižné a ehm... někteří chlapi tráví víc času u zrcadla něž některé ženy... na to pozor :-D Ale máme další výhodu, většinou za nás muži platí v restauracích apod.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda, já bych ale takového chlapa doma mít nemohla :-)

      S placením souhlasím, to je dokonce megavýhoda :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)