úterý 10. března 2015

Svetřík k vítání jara

Poslední dobou jsem si koupila několik nových kousků od make-upu přes oblečení až k botám. Tvrdím, že to dělám, protože potřebuji nové věci na vítání jara. Ale kecám, jsem prostě ženská a ráda si koupím nové věci.
Poslední novinkou v mém šatníku je růžový lehký svetřík

Zakoupeno: postovnezdarma.cz , přímo zde.

Doba dodání: Přesně tři dny od objednání.

Cena: 179,- Korun

Cena dodání: zdarma

Foto prodejce:
 
zdroj
Moje fotografie:




Popis prodejce:
Lehký svetřík v pastelových barvách, který Vám poslouží při chladnějších zimních večerech. Vyberte si z několika barevných kombinacích tu, která Vám sluší nejvíce.

·         Materiál: bavlna, PVC
·         Velikost:2/3
·         Na výběr z mnoha barevných provedení

Moje dojmy:
Svetřík je velmi lehký, spíše než na jaro bych ho viděla na letní chladnější večery. Plně odpovídá fotografii prodejce. Je kratší, takže pro vysoké lidi rozhodně není. Já měřím kolem 168 cm, a brala bych ho trošku delší. Brava je krásná jemně růžová. Kvalita odpovídá ceně. Rozhodně jsem nečekala, že za 170 korun mi dojde svetr, jako když si ho koupím v obchodě za 600. Pokud tedy nemáte přehnané očekávání, že za necelé dvě stovky Vám dojde super kvalita, budete spokojeni. Každopádně po odstřihnutí několika málo trčících nitek svetr vypadal dobře a nemám pocit, že by nic nevydržel. Velikost odpovídá S, menší ne, jelikož má širší záda, ale větší také ne, vzhledem k užším rukávům.
Svetr se dá nosit jen tak volně nebo si ho můžete vepředu svázat. Mě osobně se svázaný nelíbí, ale ta možnost tu je.

Shrnutí:
Já jsem spokojená, jen bych k němu potřebovala teplejší počasí. Nákupu nelituji, a asi bych nevolila jinak. Když si pod něj dám tílko, vypadá moc dobře.


Také už se vybavujete na nadcházející jaro?

Krásný zbytek dne,

Teress


4 komentáře:

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)