pátek 10. října 2014

Odcvičeno s Jillian – výsledky

Cvičení, které za to nestojí


Krásný (i když zamračený) pátek moji milí čtenáři. Konečně jsem se dostala k tomu, abych Vám napsala, jak to tedy dopadlo s 30 denním cvičením s Jillian. Začátky jsem popsala zde, kde můžete najít i informace o daném cvičení a také informace o tom, kde ho lze najít.

Já nakonec cvičila daleko déle jak 30 dní, vlastně by se dalo říct, že každý desetidenní cyklus, jsem jela dvakrát, takže jsem měla odcvičeno 60 dní. Jak jsem psala v posledním článku (viz odkaz výše) jsem pojala prvních deset dní celkem pozitivně. V průběhu času mě ale toto pozitivní myšlení přešlo. Cvičení mě začalo velmi nudit, pořád dokola ty stejné cviky. Z neustálých výskoků a poskoků se mi začaly dělat mžitky před očima a nejednou jsem měla pocit, že to se mnou šlehne. Se zaťatými zuby jsem ale vydržela a všechno jsem si odcvičila, s tím, že výsledky za to přece stojí.

Myslím, že jsem byla zmasírovaná všemi těmi blogovými články o tom, jak je toto cvičení skvělé a jak po něm všechny holky zhubly. U mě se ale tyto výsledky rozhodně nedostavily. Oblečení mi nebylo velké, rifle mi nepadaly ke kolenům, ale pořád se držely na těch mých měkkých bocích J. Opravdu se u mě nedostavilo pozitivního vůbec nic, ani ta moje fyzička se nikterak nezlepšila, a když jsem se někde rozběhla, tak jsem po chvíli fuňela naprosto stejně, jako dřív.

Nechci Vám psát, abyste do takového cvičení nešly, ale pokud se u Vás nedostaví efekt, který očekáváte, asi to nebude nic moc zvláštního. Já můžu zpětně říct, že docela lituju toho, že jsem se na toto cvičení dala, protože jsem místo toho mohla dělat něco, co skutečně funguje. U mě třeba funguje skvěle běh, ale vím, že to není pro každého.

Příště čekejte článek o hubnutí, které skutečně funguje. Tím jsou sacharidové vlny, které jsem právě dnes dokončila a s výsledky jsem velmi spokojená (dokonce jsem se tentokrát i změřila, takže výsledky Vám mohu podat velmi specificky a ne napsat jen zhubla jsem).


A co vy? Bojujete nějak s Vašimi faldíky? Nebo patříte k té skupině lidí, co toto opravdu řešit nemusí? Budu ráda, když se i Vy podělíte o Vaše zkušenosti.


Teress

13 komentářů:

  1. Díky za tvůj názor na toto cvičení :) Já teda zhubnout nepotřebuji, ale ráda bych něco zpevnila :) Už jsem podle pár videí cvičila, ale nic mi dlouho nevydrželo, tak pořád hledám nějakou výhodnější variantu :D :) Na další článek se budu těšit ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. A já zrovna během toho měsíce zhubla asi 5 kg a spoustu centimetrů, ale je to jo hodně i o jídle... Na každého zkrátka funguje něco jiného :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pravda. Já u toho jídelníček moc neupravovala a to hlavně proto, že se snažím jíst dobře i tak.

      Vymazat
  3. Já jsem s Jillinan vydržela něco okolo 2 týdnů. Prvních 10 dní super- viděla jsem výsledky, hlavně na břiše, které se začalo trochu zmenšovat. Ale musím říct, že to opravdu byla nuda. Jak píšeš, skákání, a pořád ty stejné cviky. Takže po pár dnech v 2. levelu jsem se na to vykašlala.

    Ale věřím, že u někoho tak líného jako já by tohle cvičení opravdu znamenalo posun vpřed. Bohužel no :D.
    Zatím se od září přemlouvám alespoň k běhání (bohužel po minutě běhu mi umírají plíce, což je mou hlavní překážkou :D), nebo alespoň k nějakému rotopedu nebo orbitrecu, neúspěšně.

    Už se těším na další článek o tipech na hubnutí ;). Třeba se přemluvím :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus střídat běh s chůzí, aby ses vždycky trošku vydýchala. Já taky nezvládnu běžet v kuse.

      Vymazat
  4. Upřímně - cvičení s Jillian je opravdu docelaaa na nic..
    Hlavně je důležité, co jíš a běh je opravdu asi nejlepší :) ale jak už tu bylo řečeno, každému sedí něco jiného :))
    Máš tady nového čtenáře, jsem zvědavá na tu sacharidovou dietu.. :)

    Moc by pro mě znamenalo, kdybys navštívila můj blog, když bys měla chvilku času :)

    Berry The Blue

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Děkuji za to, že jsi mým novým čtenářem. K tobě na blog určitě přijdu, snažím se přijít ke každému, co mi nechá komentář.

      Vymazat
  5. Já od Jillian udělala 30day shred 2x, pak 6weeks 6pack, pak taky 90denní Body Revolution a Extreme Shed and Shred. Nové cvičení mě vždycky bavilo, ale když už jsem udělala ten předepsaný cyklus, potřebovala jsem ho vyměnit za jiné. Zázračně jsem nezhubla (výchozích 62 kilo na 169 cm zase není taková nadváha a počítám, že nové svaly váží víc než tuk), ale vypracovala jsem si tělo celkem pěkně. Hned po prvním měsíci mi zhubly nohy, postupně mi zmizela celulitida, zbavila jsem se tukové vrstvičky na horní polovině těla, a trochu na břichu.

    Nakonec mě ale nejvíc chytlo Jillianino kickboxovací cvičení. To mě baví pořád, je to skvělá kombinace kardia a posilování, žádné únavné poskakování. Ale nejedu jednu dvacetiminovku denně, ale aspoň dvě, kdykoli můžu tak všechny tři. A cvičím to se zatíženými piloxingovými rukavicemi. Začla jsem totiž chodit dvakrát týdně do fitka na piloxing, který mě fakt baví, střídám to s Jillian kickboxem a občas vytáhnu pro změnu nějaké to její klasické posilovací cvičení s činkama.

    Podle mě je důležité najít si, co člověka baví, a střídat to, nedělat pořád to samé. Mě třeba nebaví běh a nic tanečního (zumba a spol.), protože nejsem tanečně nadaná. Za to mě baví mlátit do vzduchu. :D No a když jsem v březnu přidala k tomu cvičení i malou změnu jídelníčku (přes pracovní týden nejím vůbec žádné pečivo - rohlíky, chleba, nic, ani celozrnné, když něco potřebuju zajíst, tak nějakým knackerbrotem; a taky jím jen malé večeře), tak jsem zhubla za dva měsíce z 62 na 58 (chvíli jsem pak měla i 56-57, ale pak jsem neměla tolik času na cvičení a nevydrželo mi to), což jsem měla naposledy na gymplu. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na tom byla s váhou dost podobně, tak jsme nakonec docela hubený a divíme se, že nám to moc nehubne :-)

      Jinak to kickboxovací cvičení jsem ještě nezkusila, ale asi zkusím, protože jsem chodila na fitbox a ten mě hodně bavil.

      S jídlem já hejbat moc nebudu, protože normálně jím docela zdravě, ale když si řeknu, že teda nějaká dietka, tak mi v mozku přepne, a najednou mám chuť na samý nezdravý věci. Ale obdivuju Tě, že to zvládáš.

      Vymazat
  6. Já mám za sebou 30DS a výsledky byly skvělé. Je nutno podotknout, že cvičení bylo podpořeno stravou, která je velmi důležitá. Nyní cvičím sice Jill, ale podle plánu od Nikki z mojetelo.blogspot.cz, kde je plán sestavený z různých videí, takže každý den cvičíš něco jiného ;-) Mě osobně běh až tak nechytil za srdce, více mi vyhovují tyhle HIIT tréninky :-) bára.kára blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, jenže to je to jídlo, já si zase říkám, co pak člověk z toho života má, když jenom cvičí a jí jenom to "zdravé". Proto se mi ten běh líbil, u něho se hublo a ještě jsem jedla úplně všechno, co jsem chtěla. Ale opravdu to není pro každého a navíc ty otřesy nejsou úplně to pravé ořechové.

      Vymazat
    2. Právě, chce to pořádné boty ;-) Jako já osobně, byť se řadím mezi boubelky, tak nejsem žádný extrémista, prostě když mám na něco chuť, tak si to dám, jen to není celá tabulka čokolády v devět večer :-D Navíc mi vyhovuje, že s Jill je to dvacet minut. což krásně zapadá do mého harmonogramu :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)