pátek 1. srpna 2014

Piknikový Brandnooz box (+ video)

Vítám Vás na mém blogu moji věrní čtenáři. Tak dneska je zase škaredě, snad už nebude pršet, protože mi to včera docela stačilo (ještě že jsem nemusela nikam ven).  Hlavně ať se udělá hezky na víkend, mám nějaké plány, které by se s hnusným počasím opravdu neztotožnily.



Dneska jak jste určitě poznali z nadpisu, mám zase rozbalovačku (zavíračku asi těžko, že?) Brandnooz boxu, tentokrát za červenec. Vždycky si myslím, jak tento boxu všichni znají a pak se strašně divím, že tomu tak není.

Co je to Brandnooz box? Jedná se o krabici s překvapením. Koupíte si krabici, která Vám přijde domu něco v ní je a vy nevíte co. Jediné co víte je, že v tom bude jídlo a možná i pití. Protože se jedná o food box. Takovým prvotním cílem tohoto boxu je představit zákazníkům novinky v oblasti různých pochutin, drinků, občas se v něm mihne něco ze zdravé výživy a dalších dobrot. V praxi to funguje tak, že většinou 50% z produktů jsou novinky a zbytek už máme na trhu déle. Výhodou ovšem je, že produkty v boxu vždy převyšují cenu za kterou box koupíte, a box Vám dovezou přímo k Vašim dveřím. Nevýhodou je, že pokud v boxu nebude nic, co by Vám chutnalo, máte prostě smůlu. Mě se to ale nikdy nestalo a to si myslím, že jsem vybíravá dost.

Myslím, že jsem Vám box dostatečně představila (teď už Vás budu odkazovat na tento článekJ) a pojďte se kouknout na mini-video, ve kterém se dozvíte co v tomto „piknikovém“ boxu (tak to pojmenovali v červenci výrobci) bylo:



Nebudu se vyjadřovat ke všem věcem, protože jsem je ještě ani neochutnala, takže by to bylo bezpředmětné. Spíše bych se chtěla vyjádřit k tomu, že je toto vydání určené na piknik.

„Ať už si proviant vezmete sebou do parku, na pláž, na procházku, na vyjížďku na kole či autem, každý váš výlet se tak promění v ještě větší zážitek. Neskončí-li rovnou celý obsah boxu ve vaší cestovní tašce či v batohu, jistě vám tyto s láskou balené novinky zpříjemní letní dny i jednotlivě“ (prováděcí leták).
Asi jsem méně chápavá, ale nevím, v čem se tento boxu odlišuje od ostatních vydání, že dostal přelepku piknikový. Dokonce mi ani půlka věcí nepřijde vhodná k tomu, abych ji tahala ven. Nechci být chytlavá za slovo a nechci tady nějak „hejtovat“ jen nevidím smysl v tom, dělat virtuálně z boxu to co není.  Prostě chci udělat piknikový box, no tak se o to trošku snažím, nejen že to napíšu někde na internetu. Vím, že piknikovou deku by nám tam asi nedali (to by se nevplatilo, i když by se třeba dali splašit nějaké reklamní), ale nějaké míchátka na koktaily, tvořítka na led, plastové kelímky by určitě tak náročné na sehnání nebyly, a myslím, že díky těmto věcem by byl koncept piknikového boxu jasný. I když mě je zase na druhou stranu jasné, že by se hned ozvalo pár lidí, že to není jídlo a že to do boxu nepatří. Tématika ne-tématika.


Bez „pikniku“ se mi ale tento box líbí velice, miluju Lotusovou pomazánku (jím ji jen tak, samotnou) a jsem šťastná, že se v boxu zase objevila o to víc, že se jedná o jinou verzi. Mrazem sušené ovoce od Mixitu jsem samotné taky ještě neměla, ale v cereáliích mi moc chutná, takže jsem opravdu zvědavá. Dokonce (ač to nechápu) jsem velmi ráda za chleba od Penamu. Také bych moc ráda byla za alkoholický nápoj Nordic Ice jablko, ale to se mi zapomnělo někde na skladě a tak mi přijde o něco později. Prakticky box neobsahuje nic, co by mi nějak nechutnalo nebo vadilo.

Dnes by mě zajímalo, co byste dali do boxu vy, aby byl tematicky „piknikový“? Anebo Vám tento přijde piknikový dost?

Box můžete objednávat na www.brandnooz.cz

Mějte se krásně, snad už nám pršet nebude a začne se dělat hezky, abychom mohli vyrazit na ten piknik.


Teress

8 komentářů:

  1. Tohle je snad první krabička Brandnooz boxu, se kterou bych byla spokojená a využila bych všechny výrobky :)
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslím, že to je jedno z nejlepších vydání vůbec.

      Vymazat
  2. Já jsem s ním nadmíru spokojená :)

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky, právě jsem snědla to sušené ovoce od Mixit a je výborný. Vůbec nechápu ty negativní ohlasy na internetu.

      Vymazat
  3. Já bych do piknikového boxu dala nějaký toastový chleba, malá máslíčka (:D), šunku, sýr, sušenky a džus :D Byla bych spokojená :D

    Nominovala jsem tě do Blogger tagu :) http://alenka-v-risi-divu.blogspot.cz/2014/08/tag-blogger-tag.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S těma máslíčkama je to těžký kvůli převozu. Už teď si spoustu lidí stěžovalo na tu majonézu, že budou mít salmonelózu a tak..no jo lidi sou moc přecitlivělý :-)

      Tag udělám :)

      Vymazat
  4. ja by som na piknik zobrala trošku iné kúsky, ale s toto by ma potešilo, je to super! :).

    Kejmy ♥.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)