úterý 21. ledna 2014

Můj první Missha box

Krásný den moji milí čtenáři, po delší době tu mám zase jeden kosmetický článek. I když mi box přišel už před více jak týdnem, k sepsaní článku jsem se bohužel dostala až dnes. Ale zase na druhou stranu už mám uzavřený úplně všechny zkoušky, odchozený všechny přednášky, za svůj život. Jestli mě teda nenapadne pokračovat ve studiu dál (ale to myslím už nehrozí J)


To se tak jednoho dne stalo, že mě přestaly bavit všechny ty LB. Věřím tomu, že se ještě najde někdo, koho LB nadchne, ale mě za ten rok přestal překvapovat. A proto jsem si, jakmile to bylo možné, objednala Missha box. Je to už druhé vydání, protože o první byl takový zájem, že byly v momentě prodané. Missha box je sice trošku dražší (cca 399,-Kč) a vychází nepravidelně (snad ještě nějaký výjde), ale splnil vše, co od takového produktu očakávám. Všechno v boxu pro mě bylo nové a ze všeho jsem byla nadšená.


A co můj první MB obsahoval?


Natural Konjac Cleansing Puff

Jedná se o čistící houbičku na pleť, která je něčím napuštěná, ale nějak jsem nemohla dohledat čím. Každopádně v boxu byly dvě varianty bílý jíl a uhlí. Já dostala tu s bílým jílem. Už jsem ji i několikrát vyzkoušela a musím říct, že používání je velmi příjemné. Udělá Vám to krásnou masáž obličeje. I když houbička je něčím napuštěná, stejně jsem měla pocit jako by okamžitě vysychala. Když jsem si s ní čistila obličej, byla stále sušší a sušší, jenže když jsem ji vrátila do obalu, byla zase krásně vlhká. Na internetu jsem ale našla, že se může používat současně s nějakým čisticím prostředkem (pleťovým samozřejměJ), takže je to klasická čistící/odličovací hubka (prý přírodní), která má obsahovat spousty minerálů a živin. Umývá se vodou a neměla by nikdy úplně vyschnout. Její životnost je cca 2-3 měsíce. Já používám na čištění pleti mořskou houbičku, která se mi stále zdá lepší, ale zase tato od Misshy je daleko jemnější, takže si myslím, že je vhodnější pro opravdu hodně jemnou pleť. U té mořské se mi stává, že mi občas bolestivě drhne obličej, kdežto s touto houbičkou takový pocit nemám.


Super Aqua Perfect Cleasing Tissue

Odličovací ubrousky 2 v 1, které mají čistit a zároveň hydratovat. Myslím, že takové ubrousky se vždy hodí. Používám je na cesty a také, když přijdu pozdě v noci domů a už se mi nějaké velké odličování praktikovat nechce (to se mi většinou stává pravidelně každý pátekJ). Ubrousky docela pěkně odlíčí a jsou hodně mokré, takže předpokládám, že by nemusely vysychat tak rychle, jak to bývá u takových ubrousků zvykem. Pochybovala bych jen o jejich údajně hydrataci, protože po použití cítím, jak mám pleť napjatou a jak se mi scvrkává.


Black Ghassoul Foam Sleasing Bar

Čistící mýdlo na obličej s černým jílem. Podle popisku vypadá moc dobře, měl by odstraňovat make-up čistit póry, odstraňovat mastnotu, bojovat s akné, osvěžovat pokožku a spoustu dalších. Už jsem se na něj na e-shopu dívala a chtěla si ho koupit. Jsem moc ráda, že ho mám konečně doma a že jej konečně budu moci vyzkoušet. Ještě jsem si s ním obličej nečistila, takže na nějaké závěry ještě počkám.


Time Revolution Immortal Youth Cream

Pleťový krém proti stárnutí pokožky. Vím, že většina lidí z tohoto krému moc nadšená nebyla, ale myslím si, že je blbost čekat až Vám bude čtyřicet a budete mít tvář plnou vrásek. Mě je pětadvacet a je pravda, že malinké vrásky (zvlášť u očí) se mi už objevovat začaly. Je lepší tomuto stavu předcházet, než si pak myslet, že až budete mít obličej jak rozorané pole, tak Vám pomůže nějaký krém. Myslí, že tyto krémy fungují jen jako předcházení. Takže proč ne, já ho určitě upotřebím.  A navíc tento od Misshy moc krásně voní.


Lak na nehty Style Lucid

Třpytkatý lak. Doma mám jen jeden v úplně jiné barvě, takže tento je skvělý. Navíc mi přišel s fialovo-modro-červenýma třpytkama, což je úplně super na plesovou sezónu. Objednala jsem si fialkové šaty, takže tento lak k nim bude vynikající. Navíc se mi moc líbí jeho obal, hlavní část laku je v srdíčkovém designu, což je pro mě romantika, moc pěkné plus. Štětec laku je hustý a široký, takže se s ním výborně lakuje. Relativně rychle zasychá a po zaschnutí je pěkně lesklý. Jen mi tedy hodně smrdí, takovým tím klasickým lakovým smradem. To zas bude Božský rád, až si s tím začnu lakovat nehty J


Produkty zmíněné výše, byly všechny v plném balení. Kromě nich se v boxu ještě nacházelo několik vzorečků: tonner, hydratační krém (větší vzorečky), šnečí bb cream a šnečí krém (menší, klasické igelitové vzorečky). Samozřejmostí byl také průvodní letáček (bez něj bych pořádně ani nevěděla, co mi došlo, protože produkty nejsou popsány česky) a slevový kód na 15% jak v e-shopu, tak v kamenné prodejně. Jen nevím do kdy má platnost.



Celkově bych box zhodnotila jako velmi povedený. Ze všeho jsem nadšená a překvapená. Je to přesně to, co od koupě takového produktu očekávám. Teď mě zbývá jen doufat, že ještě nějaký Missha box vyjde a já si ho stihnu objednat dřív, než se vyprodá.

Jak byste hodnotili tento box? A co y myslíte ve srovnání s konkurenčními boxy krásy?


Teress

9 komentářů:

  1. Myslím, že v porovnání s tímto boxem se může jít Ladybox zahrabat. :) Hodně povedený jak obsah tak krabička :)

    http://lifewithshopaholic.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s Tebou. Neumím si představit, že bych si LB měla ještě koupit. To by se museli hodně snažit.

      Vymazat
  2. Mně se moc líbil. Jé, ty máš úplně jiný lak, já myslela, že rozdávali jen ten růžový. Na krémy proti vráskám mám stejný názor, pokud člověku nezatěžují pleť nebo neucpávají póry, tak proč ne už v pětadvaceti. Já mám třeba pocit, že moje pleť je s takovým krémem hezčí a zdravě vypadající.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a já měla ještě jinou variantu laku :D http://www.missha.cz/index.php?route=product/product&path=80_93&product_id=276

      Vymazat
    2. Tak to vypadá, že dávali snad všechny varianty. Mě by se moc líbil ještě ten stříbrný a zlatý, ale neviděla jsem, že by ho někdo dostal...

      Vymazat
    3. Joo, ten zlatý by se mi moc líbil :) ale taky jsem ho u nikoho neviděla. Mno, aspoň ho nemusím nikomu závidět :D Ale jsem teda dost spokojená i s tim svým :)

      Vymazat
    4. V konečným důsledku jsou hezký všechny, ale už jsem si s ním lakovala nehty a moc spokojená nejsem. Na mě málo třpytek a to jsem dávala ve dvou vrstvách :-(

      Vymazat
  3. Já na Misshu dnes narazila úplně omylem a jsem natolik okouzlená, že jsem objednala několik věcí :) Děkuju moc za recenzi, skvěle napsáno :)
    novakovakristyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já děkuji za pochvalu. Zatím jsem nejnadšenější z té čistící houbičky, tu určitě koupím znovu. A nejvíc zklamaná z laku na nehty..

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)