pátek 1. listopadu 2013

LadyBox - říjen 2013

Krásný podvečer Všem,

tak už i já mám svůj LadyBox, tentokrát to trvalo trošku déle, jelikož jsem byla týden na dovolené. Ale to vůbec nevadí, na mém názoru to nic nezmění. Pečlivě jsem se vyhýbala všem článkům o boxu, aby to pro mě bylo překvapení. A jsem za to ráda!


Tenhle box se opravdu povedl a všechno v něm se mi líbí. Jsem ráda, že jsem si ho koupila, i když Božský má zase pocit, že tam toho bylo málo, ale on tomu nerozumí J

Co obsahoval říjnový box?

Po otevření jsem jako první viděla šampón a kondicionér z řady Professionnel Mythic Oil suffle d´Or od L´Oréal. Takové produkty na péči o vlasy se vždycky hodí. Vlasy si myjeme všechny a mít v zásobě nějaký šampón se vždycky hodí. Navíc tato řada opravdu krásně voní a i obaly se moc povedly.

V tomto vydání jsem se nejvíc těšila na to, co nám přinese značka SKIN79. V boxu se objevila plátýnková maska na obličej, já měla medovou verzi a těším se na to, až si ji zkusím. Moc mě potěšil i kód na slevu do internetového obchodu, protože jsem měla v úmyslu si objednat jeden BB cream a když už, tak si objednám i sadu všech plátýnkových masek, co mají v nabídce.

V říjnovém vydání nechyběla ani dekorativní kosmetika. Tentokrát od značky Catrice, která nám do boxu přidělila řasenku a rtěnku. Zprvu jsem se odstínu rtěnky zalekla, protože odstín vypadal jako pro nějakou rajdu, nakonec ale na rtech vypadá hezky. Propůjčí jim lesklý narůžovělý nádech. Daleko lepší než fixka od MUA z minulého boxu, která je úplně k ničemu a vysychají mi z ní rty.

Mimo jiné jste mohli v krabičce najít vzoreček tělového krému od Palmer´s. Jsem ráda, že to byl jen vzoreček, protože z minulých vydání mám tohoto tělového mléka na rozdávání.


S tímto vydáním jsem pravdu spokojená a už se těším na to další, které mi ještě dojde v rámci předplatného. A co bude dál? Kdo ví, ale vy se mějte moc krásně.


Teress

2 komentáře:

  1. Ahoj Teressko, přiznám se, že si LadyBox neobjednávám (stačilo mi to jednou, bohužel jsem z tehdejšího balení nevyužila téměř nic, i když jsem si užívala ten "okamžik překvapení"), ale dneska jsi mě krásně zvyklala...;-) a mám chuť si ho zase po dlouhé době objednat. Možná napíšu Ježíškovi, ten to jistí ;-).
    Měj se krásně, Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)