úterý 4. srpna 2015

Blbečci, kterým se v životě nevyhnete

Konečně jsem vytvořila seznam několika druhů kluků, které nejspíš v životě potkáte. Možná mi dnešní vedro zkreslilo úsudek, ale já jsem na ně opravdu narazila. Snad budete mít větší štěstí než já a pomůže Vám je můj seznam analyzovat dřív, než zanalyzují ono Vás.


K1 ve vztahu
Píše v ten nejméně vhodný denní čas a chce Vás „vidět”, nejlépe hned. Pokud mate volný byt, je ochoten za Vámi přijet, aby ušetřil svoje drahocenné minuty. Většinou si stěžuje na přítelkyni, vzpomíná na dobré časy (strávené s Vámi) a tvrdí, že na Vás nemůže zapomenout. Znovu se o něm dozvíte za rok, možná za dva ze svatebního oznámení vyvěšeného na fb.

Blbeček K2
Ozývá se pravidelně přes fb, avšak nemáte tušení, o co mu jde. Postrádá jakoukoliv slovní vybavenost, ale posílá mraky smajlíků, takových u kterých vůbec netušíte, co znamenají.

Milý K3
Je ze všech nejdivnější, milý a udělá pro Vás všechno. Vykašlete se na něj Vy, i když mu občas pošlete smajlíka jako to dělá Blbeček K2. Jasně, jednou budete litovat toho, že jste si ho nevzaly.

Bejvalej K4
Byla pitomost s někým takovým vůbec chodit, to jste věděly od začátku. Když ho posíláte do háje je to jako na horské dráze. Jeden den Vás posílá někam, druhý den Vám klečí s brekem u nohou. Vyspí se s Vaší kamarádkou, aby pak přišel se zásnubním prstenem. Ještě dlouho si budete vyčítat, že jste si s někým takovým vůbec začaly.

K5, hlavně na vážno
Jednoho dne si začnete myslet, že jste ze všeho venku a že víc divných K už ve svém soukromém obludáriu nepotkáte. To jste už většinou s K5, který dokola propaguje heslo: „Je to vážné.“ Ovšem nejvážnější na tom všem je jen to heslo. Každý Váš vážnější počin od pořízení psa po určení data svatby přesouvá na dobu neurčitou. Nejspíš se bude snažit zacpat Vám pusu něčím, co tak neovlivní jeho život (představení jeho divné rodině atd.). Většinou jste stresovaní, ale nalháváte si, že je to ten pravý (dopad všeh K, které jste měla před tím).

Týpek ze zastávky K6
Je pěkně hnusnej a nejspíš má nějakou velmi zajímavou práci (zedník, dlaždič, prodejce Nového prostoru...). Křičí na Vás klidně na několik desítek metrů, že jste nádherná, kočka, občas můžete mezi výkřiky slyšet hvizd. K6 je zrádný, protože může sebrat i odvahu aby Vás pozval na kávu (tu si s největší pravděpodobností platíte sama).

Snový K7
V momentě kdy Vám od něj pípne sms, dojde ta stejná všem holkám v jeho seznamu. Přesvědčíte se, že Vám to nevadí, že se chcete jen pobavit. Nepobavíte! Zamotá Vám hlavu, dokonce na několik let dopředu. Potom na něj už jen nadáváte. Přesto všechno mu asi po dvou letech ve tři ráno pošlete nějakou super chytrou sms, která se skládá ze dvou vykřičníků (otazníků, teček, smajlíků). Samozřejmě po vystřízlivění zase jen nadáváte.



Narazili jste už na některého z K7 uvedeného výše? Nebo máte „štěstí na další super typy“?


Krásný zbytek dne

Teress

Žádné komentáře:

Okomentovat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)