úterý 13. května 2014

Když musím být v pátek večer doma

No, musím.
Nemusím.

Jde o to, že se hraje hokej.

Rozumějte, já nepotřebuji sedět celý večer někde, kde je strašný hluk a do toho se řve (v tom lepším případě) GÓÓL.

Jediné řešení je, zůstat doma. V pátek večer? Na to opravdu nejsem zvyklá, a proto se snažím udělat si ten večer, co nejpříjemnější.



Objednám si jídlo (ať náhodou něco neušetřím, když jsem domaJ). Zvlášť, když v dnešní době je objednávání jídla tak jednoduché. Pryč jsou ty časy, kdy člověk musel někam volat a snažit se domluvit s někým, komu skoro nebylo rozumět. Dnes se připojíte na net, nacvakáte si, co si přejete, v lepším případě rovnou zaplatíte kartou a pak už jen čekáte. Já mám moc ráda servery, které sdružují více restaurací, takže nemusíte nikde bloudit po tom, co která restaurace nabízí a kdo k Vám zrovna vozí. Například tady. Zadáte si adresu na kterou chcete jídlo dovézt a ukáží se Vám restaurace, které k Vám vozí. Nevýhodou je, že musíte být z města. Já bydlím na kraji Brna a i tak ke mně moc těch restaurací nevozí, a když jo, tak za to chtějí třeba stovku. To už je pro mě výhodnější sednout do auta a zajet si pro to.

Ten pátek jsem si objednala pizzu z Těsně vedle, měla jsem na tento bar docela příjemné vzpomínky, tak jsem po letech chtěla zjistit, jestli tu pizzu mají pořád stejně dobrou. Mají!

Stejně ten večer moc dobře nedopadl. Božský si ten hokej zapnul doma, takže občasnýmu: GÓÓL a spoustě SPROTÝCH SLOV jsem se stejně nevyhnula. Ale co, pročítala jsem si ostatní blogy, jedla pizzu a popíjela víno a večer byl stejně fajn.

Jak trávíte pátky Vy?

Mějte se krásně a přeji Vám všem spoustu pohodových pátků,

Teress

10 komentářů:

  1. hehe, máme to s přítelem úplně stejně! :) taky objednáváme pizzu, nakoupíme piva a koukáme na hokej pěkně z gauče. Ale GÓÓÓL řveme pořádně :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono někdy zůstat doma, je stejně nejlepší :)
      A já na ten hokej zrovna moc nejsem.

      Vymazat
  2. Já trávím pátek dojížděním za našima z Brna. Takže nic moc. :D Ale večer si obvykle s bráchou pouštíme seriál, takže dobrý. Tenhle pátek ale zůstanu v Brně, chystám se na shoppingfever, tak jsem zvědavá, jestli seženu něco pěkného. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To nakupóvání Ti docela závidím, pak by si mohla udělat článek, když už nikam nejdu, tak abych se mohla alespoň kochat :)

      Vymazat
  3. tak ale tomu sa hovori dobry piatkovy vecer :)

    Ak sa rada staráš o vlásky pozývam na giveaway o vlasový balíček tu: http://www.biancaprincipessa.blogspot.sk/2014/05/kallos-giveaway.html

    OdpovědětVymazat
  4. U nás doma pizza jedině domácí :-) Vozí k nám sice údajně jedna restaurace, ale můj pokus o objednávku přes net (s platbou jedině hotově řidiči) skončil potvrzením objednávky a následným dvouhodinovým marným čekáním na doručení... Od té doby jsem to nezkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To znám, taky jsem dřív žila na místě kam by mi nikdo nic nedovezl :-/

      Vymazat
  5. Super důvod k tomu zůstat doma:D Já teď, co jsem na Ibize, moc pátky neřeším, tady mám prostě volno někdy ve středy, někdy v neděli a žije tu všechno stále stejně:-) A děkuji za komentář na blogu:-))).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není za co, už se těším na další články :)

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)