sobota 8. března 2014

Trochu jiný golf


 Krásný víkend moji milý přátelé,
dnes tu mám malý tip kam zajít v Brně. Vzhledem k tomu, že počasí je ještě velmi proměnlivé hodí se mít v záloze nějakou vnitřní aktivitu.

Včera jsme byli s Božským na „minigolfu“. Jedná se o Adventure golf (Novoměstská 2170/1C, Brno – Řečkovice) mělo by to být něco mezi golfem a minigolfem. Pro mě je to novější verze minigolfu. Je to tam pěkné, nové, s barem, kde si můžete dát alkoholické i nealkoholické pití.


Já jsem si dala jablkový džus (nevím proč, ale teď piji pořád džusy) a Božský preso s mlékem. Ceny byly úplně normální, nic drahého. Vrhli jsme se na hru. Dali jsme dvě kola, i když je v areálu 18 drah, ve dvou jsme to měli celkem rychle. Překážky nejsou těžké, je tam jedna těžší dráha, která nám moc nešla, ale jinak nic co by nezvládli malé děti. Při prvním kole jsme byli v areálu sami, ale na druhé kolo se tam objevila pěti členná skupinka asi dvacetiletých lidí, kteří byli trošku hlučnější. Jedno kolo jsem vyhrála já a druhé zase Božský, takže jsme si neměli co vyčítat a hru jsme si celkem užili.

Adventure golf, není nic, co by se dalo provozovat častěji, ale jednou za delší dobu je to zábava. Myslím, že pokud bychom tam měli děti, byla by to pro ně velká zábava. Takže jestli nemáte kam v Brně vyrazit, můžete zkusit tento golf. Je to dobrá změna.




Jak trávíte svůj volný čas vy? Máte nějaké doporučení, kam se dá o víkendu zajít?


Teress

2 komentáře:

  1. To vypadá moc pěkně. :) Já si pořád říkám, že bych mohla konečně vylézt do toho lomu na Hádách, když pod ním nově bydlím, ale furt nebyl čas. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tam sem taky ještě nebyla, ale zřejmě je to tam dobrý, vždycky když jedu kolem, tak všude stojí aut a chodí lidí...

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)