pondělí 31. března 2014

TAG: Liebster Blog Award

Krásný den Vám všem. Dneska můžete vidět, jak jsem strašně pomalá, jelikož na tento TAG mě nominovali už dvě bloggerky, s tím, že poslední nominace byla na začátku listopadu. Ou…rychlost nadevše.

Tento TAG je pro začínající blogy, hlavně pro ty, kteří mají méně jak sto pravidelných čtenářů. Bloggerka, která Vás nominovala Vám dá deset otázek, vy na ně odpovíte a vymyslíte nových deset otázek pro blogy, které nominujete zase Vy.

Naposledy mě nominovala Brunwen, takže budu odpovídat na její otázky, dám se rovnou do toho, ať tento článek není nějak moc dlouhý. Vzhledem, že je to první tag, který tu na blogu bude, nevím, jak moc se Vám článek tohoto tipu bude líbit a jestli ho vůbec někdo bude číst.

1.       Co pro tebe znamená tvůj blog?
Docela záludná otázka… Někdy mám pocit, že blog je velkou součástí mého života a že bych bez něj nemohla vůbec žít. Na druhou stranu pokud mám doma hodně práce (hlavně kvůli škole), tak jsou dny, kdy si na něj ani nevzpomenu. Ale blogový svět mám ráda pořád, i když zrovna nepřidávám články na svůj blog, tak stejně čtu ostatní blogy, prakticky jsem přestala kupovat časopisy, jelikož blogy jsou pro mě zábavnější a taky důvěryhodnější.

2.       Jaká část péče o tělo je pro Tebe nejdůležitější? (myšleno péče versus dekorativka apod.)
Nejdůležitější je pro mě asi šampón, bez toho bych nepřežila a na ničem jiným můj život asi nestojí. Radši vyjdu z domu nenamalovaná, než s umaštěnýma vlasma. To bych se pak sama za sebe musela stydět. Navíc by mi připadalo, že všichni kolem zírají na tu mastnotu a říkají si: „Proboha proč si ta holka neumyje vlasy?"

3.       Máš nějakého domácího mazlíčka?
Jo bohužel mám… dávno pradávno jsem si pořídila králíčka, po dvou letech, kdy z něj vyrostl oprsklý a tvrdohlavý jedinec, jsem na internetu zjistila, že se běžně dožívá i deseti let (je zvláštní, že přitom, jak jsem hledala, kdy tyto zvířata umírají, mi ten můj micák přehryzal kabel od internetu a internet mi přestal jet. Je to prostě filuta.).

4.       Která barva převládá v tvém šatníku?
Žádná. Ve skříni mám hotovou duhu, takže by se dalo říct, že pořád nevím, co mi sluší a nemám žádný vkus J

5.       Kam by ses chtěla v životě nejvíc podívat?
Mauricius, Skotsko…jo a taky tam jak se dojí ta duha a padá z ní Skittles…jo, Jamajka.

6.       Co ty a cizí jazyky? Jakou řečí umíš mluvit nebo bys chtěla umět mluvit?
Někdy mám pocit, že mluvím nějakým cizím jazykem, jelikož mi lidi moc nerozumí, ale taky je možnost, že moc piju a pak nerozumím já jimJ. Jinak něco žbleptnu anglicky, taky mám povědomí o němčině (ale tou už ani nežbleptnu). A rozumím slovenštině (když se zadaříJ). Umět bych chtěla asi všechny jazyky, musí to být fajn, když se dorozumíte všude, kam jedete.

7.       Chodila jsi někdy do nějakého kroužku?
Chodila jsem na flétnu, ale nebavilo mě cvičit, a tak když jsem po třech letech hrála pořád ty jedny noty, tak jsem to vzdala (vlastně mi to mamka konečně dovolila), ale pořád bych chtěla hrát na bubny. Chodila jsem taky do skauta, ale musela jsem tam pořád někoho poslouchat a vázat uzly, který mi nikdy nešly...takže taky konec (ale vydržela jsem tam asi čtyři roky). Mám za sebou dva roky výtvarky, což mě moc bavilo. Dělali jsme tam spoustu krásných věcí…keramiku, obrázky. To bych ráda chodila do nějakýho výtvarnýho kroužku i teď, ale sama se bojím. Dokonce je kousek ode mě nějaký výtvarný kroužek (asi se to jmenuje Relax), takže kdyby byl někdo z Brna a šel by tam se mnou, byla bych jedině ráda (prosím, pojďte tam někdo se mnou J).

8.       Kdyby sis sebou na opuštěný ostrov mohla vzít tři kosmetické produkty, které by to byly?
Žádné, na opuštěným ostrově bych přežila asi dva dny, pak bych se někde lekla nějakýho hada (opice, papouška, pavouka...) a umřela bych. Takže škoda balení J

9.       Kde vidíš samu sebe za 10 let?
Ježíššš..za deset let, budu docela stará. V té době bych asi ráda seděla u krbu ve svém domečku, někde na vesnici. Takže mám deset let na to, vydělat na domeček a postavit ho.

10.   Cvičení nebo dieta?
Rozhodně cvičení!!! Dietu jsem zkoušela jednou v životě a bylo mi z toho mrzutě. Navíc jsem objevila, že mě baví hopsat ve vodě a běhat…takže raději ten pohyb.

Na pokračování TAGU nominuji Kriss, Mona recenzie, Gleys, Al., Janču a Moni  (doufám, že jste tento TAG, ještě nepsaly, no pokud se Vám nebude chtít, tak Vás stejně nenutím J). Pokud máte chuť zúčastnit se tohoto TAGU taky a nejste nominovaní, klidně můžete, já budu jedině ráda.

Otázky pro nominované blogy:
1.       Dáš peníze raději za kosmetiku nebo za oblečení?
2.       Co v poslední době sleduješ za seriál?
3.       Jaký by si doporučila film?
4.       Najíš se raději v restauraci nebo doma?
5.       Maso nebo zelenina?
6.       Jaký blog nejčastěji čteš?
7.       Je lepší město nebo vesnice?
8.       Co si myslíš o produktech Apple? (Popřípadě vlastníš nějaký?)
9.       Jaký je Tvůj názor na TAGOVÉ články?
10.   Jaká je Tvoje nejoblíbenější činnost?

Doufám, že jsem Vás dneska neunudila,
mějte se moc krásně

Teress

15 komentářů:

  1. Tag určitě ráda udělám, nejspíš během týdne. Děkuju za nominaci!

    By-Moni

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A zvu tě na GE na mém blogu!

      Vymazat
    2. To jsem ráda. Na GE jsem se dívala, ale výhru přenechám někomu jinému, protože bych ji nevyužila, ale děkuji za pozvání.

      Vymazat
  2. Nejdříve chci poděkovat za nominaci :)
    Já mám takové články o autorech moc ráda, takže klidně TAGů a tak přidávej víc ;)
    Vždycky sem chtěla králíka, ale nebavilo by mě to uklízet, takže jsem zůstala u menšího vydání - křečka :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Naštěstí můj králík moc velký binec nedělá, takže alespoň něco pozitivního :)

      Vymazat
  3. také děkuji za nominaci,jdu psát :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ten šampon mě nenapadl, ale když se nad tím zamyslím, určitě to máme podobně. :D A to, že máš v šatně duhu, podle mě neznamená špatný vkus! ;)

    Článek se mi moc líbí (a ne proto, že jsem tě nominovala :D ) a tagovky obecně čtu ráda. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak pro mě to špatný vkus určitě není, jinak bych to nenosila :-)

      Jsem ráda, že se Ti TAG líbil :), mě ho nakonec moc bavilo psát, na to jak se mi do toho původně moc nechtělo :-)

      Vymazat
  5. Já jsem si vždycky říkala že radši půjdu z domu s vyčištěnými zuby a namaluju se až někde po cestě v zrcátku a byly dámy které to nechápaly. Inu každý má jiné priority:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky bych dala přednost tomu čištění před malováním :-)

      Vymazat
  6. Na Jamajku by som sa aj ja rada kukla :) Kika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teplo, pohoda, moře....teď by se to šiklo, když se venku zase ochladilo:-)

      Vymazat
  7. Ahoj, díky za nominaci :) Já tě nominovala na tag: práskni na sebe nějakou tu špínu, tedy pokud mě nezklamal vyhledávač a tag už tady máš :)http://milujemekosmetiku.blogspot.cz/2014/05/tag-praskni-na-sebe-nejakou-tu-spinu.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, ne ještě jsem ho nedělala :-D. Ale ráda ho udělám. Děkuji.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)