neděle 29. prosince 2013

Co budeme jíst na Silvestra? Jamieho kalendář v akci.


Zdravím všechny moje čtenáře.

 Před Vánoci měl Jameiho kanál na YouTube adventní kalendář. Každý den se v něm objevilo nějaké video nejen s J. Oliverem, ale i s jeho hosty. Nějaké jsem si dokonce tak oblíbila, že jsem začala sledovat i jejich YouTube kanály.
 
zdroj
Každopádně J. Oliver má YouTube kanál tady a najdete tam super videa nejen o Vánocích. Já jsem před Vánoci neměla čas zkoušet nějaké novinky, ale uložila jsem si videa, která chci buď zkusit teď, na pohoštění na Silvestra, a nebo mě přišla hodně vtipná a chci se na ně kouknout ještě jednou.

Určitě se jděte na adventní kalendář podívat, protože si myslím, že tam najdete spoustu inspirace. Videa jsou samozřejmě v angličtině, ale na většinou videí anglicky moc umět nemusíte.

Velmi vtipné video z kanálu My Drunk  Kitchen ´s. Sice se z něj nic nenaučíte, ale určitě se pobavíte J

Předchozí video vychází z tady tohoto. Zde už se dozvíte jak si namíchat Bloody Mary, což může být Váš Silvestrovský Top drink.

Vzhledem k tomu, že moc nemusím maso. Uvítám jakýkoliv recept na zeleninová jídla. A toto vypadá naprosto úžasně.

Nejsem si jistá, jestli budu mít někdy odvahu vymáčetkukuřici v sýru ale možná jako nějaký experiment by to bylo zajímavé J

Na pohoštění se určitě hodí Party Bruschetta, kterou si můžete udělat i když na ni nemáte skoro žádné suroviny (viz foto níže:-)). Aletyto bruschetty vypadají tak dobře. Chtěla bych je jíst všechny. Nechcete mi je přijít někdo udělat?


Snad jsem Vás alespoň trošku inspirovala. A třeba i nějaké to pohoštění na Silvestra si z toho vyberete. Já tentokrát na Silvestra odjíždím do hotelu, takže to mám letos, po spoustu letech, bez starostí. Jelikož se tu už do nového roku neobjevím, ráda bych Vám už teď popřála krásné oslavy silvestra. Užijte si je a vstupte tou správnou nohou do nového roku. Přeji Vám hodně štěstí a úspěchů a zase se tu na Vás po Novém roce budu těšit.


Teress

4 komentáře:

  1. ja tento rok robím iba dezert, ale aj na ten sa teším :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Však stačí udělat jednu věc, která chutná. Alespoň si člověk užije trochu klidu.

      Vymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)