čtvrtek 19. září 2013

Nikdy jsem nepila kafe od Starbucks....

Nikdy jsem nepila kafe od Starbucks, nesnídala u Tiffanyho a neprošla se po Manhattanu.

zdroj
Bydlím v Brně, ve kterém jsem si tolik přála bydlet (tehdy). Bohužel tady nikdy nic takového nezažiji. Maximálně se mohou stát dvě věci:

·         Otevřou tu Starbucks
·         Někdo mi to kafe v tom super kelímku přiveze z Prahy (vtipný je, že kafe skoro nepiju, ale po tomto nějak zvláštně toužím)
Manhattan tu ale nikdy nebude.

Nejlepší ale na tom všem je, že se můžu dívat na Sex ve městě (už asi po padesáté) s Božským (ten ho určitě taky miluje :-D) a přitom nemusím stát nohama pevně na zemi. Nemusím řešit, že nemám napsanou seminárku a nic se neučím (příští týden zkouška) ale můžu snít o tom, že se jednou po Manhattanu určitě projdu. A bude se mi to určitě líbit!

Loučím se s Vámi v mém úvahovém okénku a nezapomeňte SNÍT!!


Teress

9 komentářů:

  1. To jsme dvě! Já teda Starbucks ochutnala (v Praze) a taky nechápu proč v Brně neudělají Starbucks, když v Ostravě už je?? A to s tím Tiffanym!! Leda si hoodně brzo ráno zajet do Prahy nebo do Vídně :D Ale pravda je, že Manhattan je Manhattan :) A znáš Carrie Diaries? To je o Carrie, když jí bylo šestnáct, to je taky super :) Ale já snílek jsem, takže..určitě se nám to někdy splní! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem to jen četla, ale o seriálu jsem už taky slyšela, jen jsem ho ještě nikde nenašla s českýma titulkama, tak nevím kde se na něj mám kouknout:-/

      Vymazat
  2. Milá Teressko, ani nevíš, jakou jsi mi tímhle článkem udělala radost. Jsou v něm všechny věci, které mám ráda. A možná...možná, že jsou lepší perličky z obyčejného malého krámku v zapadnuté ulici než Tiffany a možná je lepší piknik v parku za domem než Manhattan...kdo ví? ;-) Každopádně snít se dá i doma, třeba při Sexu ve městě. ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O pikniku za domem vůbec nebudu ani diskutovat, je to moje nejoblíbenější letní činnost...celkově jíst venku je strašně krásná věc..

      Vymazat
  3. Taky jsem ho nikdy nepila :D i když jsem v Londýně kolem něho procházela několikrát denně :D

    OdpovědětVymazat
  4. milý článok. Tiež som nikdy nepila kávu zo Sturbucks :)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)