pátek 24. května 2013

Brusinková štola – LUSH



Jedná se o čistící roládu na obličej vyrobenou z čerstvých ingrediencí. Když jsem si ji koupila byla jsem trošku skeptická, ale hned po prvním použití jsem byla přesvědčená v to, že jsem našla něco pro můj přecitlivělý a přesušený obličej.

Balení je klasický vratný kelímek, v kterém LUSH dodává i masky. Za pět prázdných a čistých kelímků Vám v Lushy dají čerstvou masku zdarma. Což je příjemný bonus a já za to tleskám. Už mi chybí jen dva kelímky a pak se vydám na výlet do Prahy J

Roláda obsahuje mleté mandle a kaolín, který má vyčistit a promasírovat obličej. Nejprve bych se vyjádřila k mletým mandlím. Nepředstavujte si nějaký mletý prášek, který ani nezaznamenáte. Mandle jsou spíše nasekané a nepřehlédnutelné. Krása! Navíc celá roláda tak krásně voní, že máte chuť ochutnat. Jako další přísady v ní najdete sušené brusinky, čerstvé mandarinky, glycerin, kakaové máslo, brandy, mandlovou silici, vetiverovou silici, silici z cedrového dřeva, linalool, cinnamal, parfum, mořskou řasu Nori a nakonec cukrovou ozdobu (přirozená součást rostlinných silic).

A jak se štola vyrábí? Koukněte zde na video.

Použití je ze začátku trošku ošemetné ale po chvíli si na to sami přijdete a půjde to samo. Do dlaně si dáte kousek hmoty, přidáte pár kapek vody a promícháte. Vznikne hustší pasta, kterou si promasírujete obličej.



Určitě bych Vám ji nedoporučila, jestli máte mastnou pleť. Já bych ji v létě používat nemohla, jelikož to už se mi pleť mastní a to přecházím na jiné výrobky.

Kde sehnat? Teď bohužel nikde, jelikož je to limitovaná zimní edice, ale u Lushe ji mají každou zimu, takže určitě bude.  

+
-
Krásná vůně
Složitější použití
Složení
Krátká doba spotřeby (3 měsíce), nestihla jsem dopoužívat.
Ruční výroba
Omezená dostupnost (jen v zimě)
Skvěle čistí suchou pleť

Nevysušuje




Dlouho jsem přemýšlela, kolik mám za výrobek dát hvězdiček, ale pak jsem si řekla, že jsem proti ní v zásadě nic neměla a byla jsem s ní spokojená. Takže plný počet hvězdiček!!

Teress

8 komentářů:

  1. Já mám pod LUSH TEA TREA pleťovou vodu a jsem velmi spokojená, už mi sice dochází, ale určitě si během léta koupím další... :)
    Velmi se mi líbí jejich produkty, ale někdy mě odrazuje cena a protože jsem mimo Prahu, tak ani to poštovné není zrovna nejlevnější...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, s tím poštovným je to děsný, taky nejsem z Prahy, takže si kupuju přes e-shop jen když je akce na poštovné zdarma.

      Vymazat
    2. Já jsem taky brala když bylo poštovné zdarma... a dělají ještě takové akce? Já momentálně nejsem doma a nechodí mi ten letáček, tam většinou býval kód pro poštovné zdarma...

      Vymazat
    3. Mě ten letáček nechodí vůbec, takže většinou to někdo hodí na net a pak objednávám, ale mám dojem, že naposledy tu akci měli někdy v březnu a od té doby ne...

      Vymazat
    4. Aha... tak to jsem asi propásla... :( No uvidíme...

      Vymazat
    5. Snad bude brzy další...

      Vymazat
  2. No neviem, akosi ma to ani na pohľad neupútalo, ani nemám nejakú mastnú pleť čiže konečne som prečítala nejakú recenziu po ktorej nemám chuť ísť hneď do obchodu a kúpiť si to :D aj keď, toto by som v obchode ani nenašla :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář, určitě mě potěší :)